Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Κ. Λέχου: «Δεν είχα προτάσεις μετά το Νησί»

Η Κατερίνα Λέχου γνώρισε μεγάλη επιτυχία την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, πρωταγωνιστώντας στο «Νησί», όμως τώρα, μετά από μια πολύ κουραστική χρονιά αυτό που αναζητά είναι... μερικές στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο ελληνικό νησί. Και μπορεί μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το νησί, όλοι να νομίζαμε ότι θα είχε βροχή προτάσεων στην τηλεόραση, εκείνη όμως μας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

«Δεν είχα καμία πρόταση μετά το Νησί. Είχα προτάσεις για θέατρο, όχι όμως για τηλεόραση. Γίνονται πια ελάχιστες δουλειές», λέει σε συνέντευξή της στο ένθετο του Έθνους, Radar. Πώς νιώθει άραγε τώρα που έχει κοπάσει όλος ο θόρυβος μετά το Νησί;

«Νιώθω πιο ήσυχα, πιο ήρεμα. Κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει το πράγμα, αλλά δεν αφέθηκα να με παρασύρει το τσουνάμι που ήρθε! Αντιστάθηκα. Είχα την πείρα και το διαχειρίστηκα με πολλά «όχι» και με συγκεκριμένες επιλογές. Τώρα που όλος ο θόρυβος αυτός κόπασε, προσπαθώ να κάνω ελάχιστα. Μίλησαν πολύ λόγω της σειράς και θέλω να σιωπήσω λίγο», απαντά.

Η Κατερίνα, στη συνέντευξή της καταρρίπτει έναν ακόμα μύθο. Αυτόν που θέλει τους πρωταγωνιστές μετά από μια μεγάλη επιτυχία να παίρνουν… «εκατομμύρια»! «Έπαιξα στα επτά από τα είκοσι έξι επεισόδια, τα λεφτά που έκλεισα γι’ αυτά δεν ήταν πολλά και θα σου εξομολογηθώ ότι δεν τα έχω πάρει καν! Παίρνω λίγα – λίγα τα χρήματα αυτά και αντί να την πληρωθώ, την έχω πληρώσει αυτή τη δουλειά! Ενάμισι χρόνο έμεινα εκτός θεάτρου γι’ αυτήν, αλλά η ανταμοιβή μου ήταν τεράστια – δε μιλώ για χρήματα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική ανταμοιβή», τονίζει.

Η ηθοποιός τα βάζει και αυτή, όπως και πολλοί συνάδελφοί της με τα τουρκικά σήριαλ, χαρακτηρίζοντάς τα «φτηνά» προϊόντα, ενώ εκφράζει και τη στήριξή της στους «Αγανακτισμένους» του Συντάγματος. Από χειμώνα πάντως θα την βλέπουμε στο θεατρικό σανίδι, αφού θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας», στο Θέατρο Ιλίσια μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό.
http://www.mychannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: