Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προκλητική δήλωση του δημάρχου Ζακύνθου για τη δολοφονία του βρετανού τουρίστα

Σύμφωνα με τη λογική και την αντίληψη του δημάρχου Ζακύνθου, η δολοφονία του Βρετανού τουρίστα από νεαρό ταξιτζή που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης...«…ήταν μοιραίο να συμβεί».Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρετε τι συμβαίνει στη Ζάκυνθο και ειδικά στην περιοχή του Λαγανά, που μαζεύονται συγκεκριμένοι τουρίστες για να διασκεδάσουν και να κάνουν πράγματα που δεν κάνουν στη χώρα τους. Πρόκειται για συγκεκριμένη ποιότητα, και ήταν επόμενο να συμβεί το μοιραίο» σημείωσε.

Με αφορμή το φονικό ενός βρετανού τουρίστα από οδηγό ταξί, ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, μιλώντας στο Σκάι, είπε πως πρέπει «να επανεξετάσουμε την ποιότητα του τουρισμού που επιθυμούμε ως χώρα.

Πρέπει να δούμε τι ποιότητας τουρισμό θέλουμε και τι τουρίστες επιθυμούμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι το γεγονός είναι απόλυτα καταδικαστέο και ότι αυτό που συνέβη δεν ανταποκρίνεται στην τοπική κοινωνία.

Τέλος ο δήμαρχος Ζακύνθου εκτίμησε ότι το ατυχές περιστατικό δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στον τουρισμό, ενώ κατήγγειλε έλλειψη προσωπικού στην αστυνομία. «Η αστυνομία δεν έχει ούτε καύσιμα για τα αμάξια, και εμείς έχουμε μόνο 5 δημοτικούς για φύλαξη» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: