Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο Μάκης Ψωμιάδης κόβει βόλτες...

Μπορεί ο Μάκης Ψωμιάδης να καταζητείται από την Αστυνομία, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να εμφανίζεται κανονικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο βουλκανιζατέρ του διαιτητή Καλόπουλου στη Θεσσαλονίκη!

Όπως γράφει η Εξέδρα, ο Μάκης Ψωμιάδης καταζητείται από την Αστυνομία διότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, εξακολουθεί όμως να κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς μέτρα… προστασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές στις 20.00 επισκέφτηκε το κατάστημα ελαστικών που διατηρεί ο Δημήτρης Καλόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Καλόπουλος είναι διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η Καβάλα, πρόεδρος της οποίας είναι ο γιος του Μ. Ψωμιάδη, Σταύρος. Επίσης και για τους δύο έχει ζητηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: