Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΣΤΕΝΗ: Είδαν τον χάρο στο... πιάτο τους!

Tον χάρο με τα ίδια της τα μάτια, είδε μία οικογένεια η οποία έτρωγε αμέριμνη σε ταβέρνα της Στενής, μέχρι που δίπλα τους έγινε τροχαίο και εξαρτήματα από το αυτοκίνητο έφτασαν στο.... πιάτο τους!

Η φωτογραφία ντοκουμέντο τα δείχνει όλα. Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
"Σήμερα κατά τις 6 το απόγευμα ήμασταν με την οικογένεια και ένα φίλο στο χωριό και τρώγαμε σε ταβέρνα γνωστού. Καθώς μιλούσαμε, ακούμε δυνατό θόρυβο και βλέπουμε ένα αυτοκίνητο στον αέρα και άπειρα συντρίμμια να έρχονται κατά πάνω μας. Tο αυτοκίνητο σκάει πάνω σε ένα τοιχίο απ' την μεριά μας και μετά στην άλλη μεριά του δρόμου όπου και τελικά σταμάτησε. Τα συντρίμμια από την πρόσκρουση όμως, πλαστικά, γυαλιά, μάρμαρα και κομμάτια τσιμέντου, ήρθαν στην αυλή της ταβέρνας όπου καθόμασταν και μόνο η τέντα (που έσπασε) μας προφύλαξε από τον τον τραυματισμό ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: