Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Το άγνωστο τάμα του Τρύφωνα!

Στην ανώτερη δύναμη είχε στραφεί στο παρελθόν ο Τρύφωνας Σαμαράς, εξαιτίας της ασθένειας της μητέρας του.

Αυτή τη φορά έκανε πάλι ένα τάμα για ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο που περνά δύσκολες ώρες με την υγεία του.

Ο Τρύφωνας θα περπατήσει γονατιστός, όπως έχει κάνει τάμα, μέχρι την εικόνα της Παναγίας στην Αγνούντα στην Επίδαυρο και θα ζητήσει από την Μεγαλόχαρη να βοηθήσει την άτυχη φίλη του, Μαργαρίτα. Η 25χρονη κοπέλα έχει χτυπηθεί από την επάρατη νόσο. Έτσι ο hair stylist θα εκλιπαρήσει την Μητέρα όλων μας να γίνει καλά, να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την Espresso, αυτό που γονάτισε τον Τρύφωνα ήταν η… κραυγή απόγνωσης της μητέρας της κοπέλας πριν λίγες μέρες, μιας και η κατάσταση της υγεία της έχει επιδεινωθεί. Ο γνωστός κομμωτής συγκλονισμένος υποσχέθηκε της επόμενες μέρες να εκπληρώσει το τάμα του στο εκκλησάκι για την φίλη του Μαργαρίτα, την οποία γνώρισε πριν από έξι χρόνια στο νοσοκομείο "Άγιο Σάββα", όπου νοσηλευόταν με τη μητέρα του Σταυρούλα στον ίδιο θάλαμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: