Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία για την απαγόρευση απόπλου του Στόλου της Ελευθερίας

Περισσότερα απο 150 άτομα εχουν συγκεντρωθεί έξω απο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Κλειστή η Κατεχάκη. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την απαγόρευση απόπλου που εξέδωσε το υπουργείο για όλα τα υπο ελληνική ή ξένη σημαία πλοία του "Στόλου της Ελευθερίας" με προορισμό τη Γάζα.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε στη λαϊκή συνέλευση των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος και οι περισσότεροι απο τους συγκεντρωμένους έρχονται απο εκεί. Αντιπροσωπεία τους θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας.

“Η Λαϊκή Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, μετά από την αναλυτική ενημέρωση που είχε από τα μέλη του Στόλου της Ελευθερίας, καταγγέλλει και καταδικάζει κάθε δολιοφθορά που επιχειρήθηκε στα πλοία. Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της Άδειας προς Ναυτιλομένους που εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής με σκοπό να απαγορεύσει τον απόπλου των πλοίων και την άμεση απελευθέρωση του αμερικανού πλοιάρχου, που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: