Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τακτοποίηση αυθαιρέτων: Ότι θέλετε να ξέρετε

Το τελικό ύψος του προστίμου για την τακτοποίηση και νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων θα διαμορφώνεται αφού ληφθούν υπόψη διάφορα κριτήρια, όπως αν υπάρχει άδεια οικοδομής, αν είναι εντός σχεδίου, η αντικειμενική αξία και ο χρόνος οικοδόμησης του αυθαιρέτου. Ολα αυτά περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη ρύθμιση για τα αυθαίρετα που θα κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο θα διαμορφώνεται αφού ληφθούν υπόψη κάποια στοιχεία όπως:

Αν υπάρχει οικοδομική άδεια. Το πρόστιμο θα είναι υψηλότερο για τα αυθαίρετα που κτίστηκαν χωρίς άδεια σε αντίθεση με εκείνα στα οποία καταγράφεται απλώς υπέρβαση αδείας.

Αν το αυθαίρετο είναι εντός ή εκτός σχεδίου: τα εντός σχεδίου αυθαίρετα θα επιβαρύνονται με μικρότερα πρόστιμα από όσα έχουν χτιστεί εκτός σχεδίου, για τα οποία, θα εφαρμοστεί επιλεκτική τακτοποίηση-νομιμοποίηση.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: