Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σήκωσαν μπαϊράκι οι γαλάζιοι γραμματείς και δεν παραιτούνται

Πυρ και μανία είναι ο Α. Σαμαράς από τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επικεφαλής των γραμματειών, γιατί «σφυρίζουν κλέφτικα» και δεν παραιτούνται παρά την... εγκύκλιο που τους απέστειλε ο γαλάζιος γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος.«Δεν θα επιτρέψω να γίνουν 70 πολιτικά γραφεία μέσα στη Συγγρού» τους διεμήνυσε σε αυστηρό τρόπο ο πρόεδρος της ΝΔ, δίνοντάς τους δύο εβδομάδες περιθώριο: όσοι σκοπεύουν να πολιτευτούν πρέπει να παραιτηθούν!

Στην περίπτωση πάντως που «αγνοήσουν» την εντολή Σαμαρά, τότε, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, θα τους παύσει αμέσως από τα καθήκοντά τους και θα ορίσει την ίδια μέρα νέους γραμματείς.

Θυμίζουμε πως η εγκύκλιος που έστειλε ο Λυκουρέντζος, προς όλες τις κομματικές οργανώσεις, τους καλούσε όλους τους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων και τα στελέχη των γραμματειών και των υπόλοιπων οργάνων κεντρικής διοίκησης που επιθυμούν να πολιτευθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές να υποβάλουν εντός του Ιουνίου τις παραιτήσεις από τα κομματικά τους αξιώματα.


Σήμερα έχουν περάσει 6 ημέρες από την εκπνοή της προθεσμίας και έχουν παραιτηθεί μόλις 5 γραμματείς από τους 70!!!!

Μεταξύ των γραμματέων που παρότι θα πολιτευτούν αλλά αγνοούν επιδεικτικά την κομματική εγκύκλιο είναι ο Μ. Αγγελάκας, Γραμματέα Οργανωτικού, ο Γ. Μανώλης, Γραμματέα Συνδικαλιστικού, ο Μενέλαος Δασκαλάκης, Γραμματέας Τεκμηρίωσης, η Βασιλική Τζότζολα και πολλοί ακόμη.

http://www.kentrinews.gr/?p=24597

Δεν υπάρχουν σχόλια: