Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τραυματισμός - σοκ Έλληνα Παραολυμπιονίκη με το αναπηρικό του αμαξίδιο

- Το ατύχημα συνέβη στον Παραολυμπιονίκη των αγώνων της Αθήνας Γιάννη Κωστάκη

- Λίγες ώρες νωρίτερα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης αθλητών με αναπηρίες

- Υποβάλλεται σε διπλή χειρουργική επέμβαση αφού έπαθε κάταγμα και στα δύο του πόδια
- Είναι παραπληγικός από το 1996 μετά από αυτοκινητικό ατύχημα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Μόναχο ο χάλκινος μας Παραολυμπιονίκης, χτύπησε σοβαρά μετά από ατύχημα με το αναπηρικό του αμαξίδιο, αφού υπέστη κάταγμα και στα δύο του πόδια.
 
Ήδη χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο του Μονάχου στο ένα πόδι και την Δευτέρα πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο άλλο του πόδι.

Ο σαραντάχρονος κολυμβητής θα παραμείνει στη Γερμανία για τουλάχιστον δέκα ημέρες και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή.
 
Το ατύχημα αυτό μπορεί να στερήσει από τον Γιάννη Κωστάκη, ακόμη και τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 
Όλοι εύχονται να δείξει την ίδια δύναμη όπως και το 1996 όπου μετά από τροχαίο ατύχημα έμεινε τετραπληγικός και μετά όμως έγινε Ολυμπιονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: