Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τρεις πνιγμοί σε Θάσο, Σαρωνίδα και Μεθώνη

nothing beats the blue sea of Makryammos on Th...Image via Wikipedia
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Χρυσή Αμμουδιά» στην Σκάλα Παναγίας Θάσου, ένας 77χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Καβάλας για νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Επίσης χωρίς τις αισθήσεις τους, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Σαρωνίδα», 82χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μεθώνης Μεσσηνίας, 80χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: