Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Καθυστέρησε η δίκη γιατί η δικηγόρος ήταν... στη λαϊκή

Καθυστέρησε η δίκη γιατί η δικηγόρος ήταν... στη λαϊκήΜε ανοιχτό το στόμα έμειναν άπαντες στο δικαστήριο

Έκπληκτοι έμειναν δικαστές και παράγοντες σε ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ακούγοντας την κατηγορούμενη, να ζητά να ... κρατηθεί λίγο η υπόθεσή της,  γιατί δεν είχε φτάσει η δικηγόρος της ,η οποία είχε πάει λαϊκή!

Κατά κοινή ομολογία οι κατηγορούμενοι πολλές φορές ζητούν από το δικαστήριο να μην ξεκινήσει την εκδίκαση της υπόθεσής τους μέχρις ότου προσέλθει στη δικαστική αίθουσα ο δικηγόρος τους. Αυτό συμβαίνει όμως, όταν ο νομικός τους παραστάτης για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται σε άλλο δικαστήριο ή στην ανάκριση. Και οι δικαστές σεβόμενοι απόλυτα το προσωρινό κώλυμα τους δικηγόρου τον περιμένουν για να ξεκινήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η δικαιολογία όμως, που προέβαλε η συγκεκριμένη κατηγορούμενη άφησε άφωνους τόσο τον εισαγγελέας της έδρας όσο και τους δικαστές. Όταν έθεσαν μάλιστα στην κατηγορούμενη το ερώτημα που είναι η δικηγόρος της, εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη τους απάντησε ότι μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο και επέστρεφε από τη λαϊκή.

Παρά την ασυνήθιστο αίτημα το δικαστήριο ξεπερνώντας την αρχική τους έκπληξη το έκανε δεκτό και περίμενε τη δικηγόρο να φτάσει στο ακροατήριο ώστε να ασκήσει και τα υπερασπιστικά της καθήκοντα.

«Συμβαίνουν και αυτά », ακούστηκε να λέει ένας νεαρός δικηγόρος. «Τι άλλο θα ακούσουμε ;» συμπλήρωσε ένας μεγαλύτερος σε ηλικία συνάδελφός του που ήταν στα δικηγορικά έδρανα την ώρα εκείνη.

http://tsekouratoi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: