Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Από την Τρίπολη στο Σύνταγμα με ποδήλατα

Πορεία διαμαρτυρίας από την Τρίπολη στην Αθήνα πραγματοποιούν εννέα ποδηλάτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Στόχος των διοργανωτών που φιλοδοξούσαν να κινητοποιήσουν ποδηλάτες από όλη την Πελοπόννησο είναι να διεκδικήσουν το δικαίωμα των πολιτών στην ειρηνική διαμαρτυρία και να εκφράσουν την αγανάκτηση και τον προβληματισμό τους για ό,τι συνέβη στο Σύνταγμα το διήμερο 28 και 29 Ιουλίου.
Σήμερα το βράδυ οι ποδηλάτες θα φθάσουν στην Κόρινθο ακολουθώντας την παλαιά εθνική οδό, με ενδιάμεσες στάσεις τους Μύλους, το Ναύπλιο, το Αργος και το Χιλιομόδι, με στόχο να ενωθούν μαζί τους και άλλοι ποδηλάτες.
Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν από την Κόρινθο και θα πραγματοποιήσουν στάσεις στους Αγ. Θεοδώρους, στην Κινέτα, στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο, στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο. Στο Σύνταγμα ελπίζουν να φθάσουν νωρίς το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: