Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Θύματα απάτης η Κ. Λέχου, Α. Σκλεναρίκοβα και παίχτες του Ολυμπιακού!

Adriana Sklenarikova Karembeu CannesImage via Wikipedia
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα θύματα του, ένας 50χρονος χρηματιστής κατάφερε να εξαπατήσει από την Κατερίνα Λέχου και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μέχρι τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Θανάση Κωστούλα και Ντάκο Κοβάσεβιτς, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά με την πρόφαση ότι θα τα επενδύσει σε διεθνή χρηματιστήρια.

Ο 50χρονος εμφανίζονταν, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ως χρηματιστής στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Οι προσεγμένες εμφανίσεις του αποτελούσαν το τέλειο δόλωμα για να πείσει με χαρακτηριστική άνεση τους υποψήφιους πελάτες, στους οποίους υποσχόταν μια ζωή μες στην πολυτέλεια, ανάλογη της δικιάς του.
Τα 10.000 ευρώ της Κατερίνας Λέχου


Η ηθοποιός υποστηρίζει σε στο εξώδικο της, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ στον συγκεκριμένο χρηματιστή για να τα επενδύσει. «Μου είπε ότι θα έχω κέρδος 25% δηλαδή 2.500 ευρώ σε διάστημα ενός έτους. Όμως ο ένας χρόνος πέρασε και δεν πήρα ούτε το κέρδος, ούτε το κεφάλαιο και αποφάσισα να καταθέσω εξώδικο», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.
Τα 6.000 ευρώ της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Στο εξώδικό της το γνωστό μοντέλο καλεί τον 50χρονο να πιστώσει στον λογαριασμό της «τα 6.000 ευρώ που αντικανονικά εισέπραξε έμπιστός σας, αφού εισέπραξε την εν λόγω επιταγή από τη manager μου, στην οποία ψευδώς υποσχεθήκατε κέρδη από τα διεθνή χρηματιστήρια, όπου είστε παίκτης».

Newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: