Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αλ. Κούγιας: "Ο Τραυλός απειλεί τα παιδιά μου"

Νέο επεισόδιο στον "πόλεμο" Κούγια - Τραυλού σήμερα με το γνωστό ποινικολόγο να καταγγέλει ότι η οικογένεια του δέχεται απειλές από το γνωστό μάνατζερ.
"Ο υπόδικος μάνατζερ Τραυλός μου τηλεφωνεί από απόκρυψη και απειλεί τα παιδιά μου. Γνωρίζω τη φωνή του. Ήδη επικοινώνησα με τον υπεύθυνο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον κύριο Σφακιανάκη", είπε ο κ. Κούγιας.

"Εγώ τον Τραυλό θα τον στείλω εκεί που του αξίζει: Στη φυλακή! Όσο για τις καταγγελίες του ότι δήθεν έστησα ματς, θα πάρει την απάντηση μέσα από τα δικαστήρια. Θα καταθέσω αγωγές εναντίον του", συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής .

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απάλλαξε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, και την αχαϊκή ομάδα, καθώς δέχθηκε τους ισχυρισμούς των δύο πλευρών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε πειθαρχική παράβαση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορούσε την άσκηση ποινικής δίωξης εκ μέρους του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ για δυσμενείς κρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: