Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συνέλαβαν τον αγαπημένο της Ολυμπίου!

Περιπέτεια για το έτερον ήμισυ της Δέσποινας Ολυμπίου! ...

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία, όταν τον συνέλαβαν οι γερμανικές αρχές και τον ανέκριναν για ώρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το τρένο από το Ντίσελντορφ για να πάει σε ένα ραντεβού του έξω από την πόλη.

Όταν κατέβηκε στο σταθμό του Νούισμπουργκ, συνάντησε δύο Γερμανούς αστυνομικούς που έκαναν τυπικό έλεγχο και του ζήτησαν το διαβατήριό του.

Ο Παπαδόπουλος χωρίς δεύτερη κουβέντα τους το έδωσε αλλά εκείνοι, όπως φάνηκε, δεν είχαν ξαναδεί κυπριακό διαβατήριο και θεώρησαν πλαστό το έγγραφο. Τον οδήγησαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και άρχισαν με κάθε τρόπο να ψάχνουν το έγγραφο προκειμένου να διαπιστώσουν τη γνησιότητά του.

Αυτό που τους προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι το κυπριακό διαβατήριο οι λέξεις «Κυπριακή Δημοκρατία» είναι γραμμένες στα αγγλικά αλλά και στα τουρκικά.

Σύμφωνα με την Espresso, o τραγουδιστής τους εξήγησε ότι είναι νόμιμο και τους παρέπεμψε στην πρεσβεία του για του λόγου το αληθές. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν πλαστό πέρασε αρκετή ταλαιπωρία ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: