Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Ροζ» εκβιασμός από παλιά φίλη!

Από τις υποσχέσεις αιώνιας φιλίας στον απόλυτο εφιάλτη. Ο λόγος για δύο άσπονδες φίλες από την Κρήτη, οι οποίες έγιναν αιώνια εχθροί! Όλα ξεκίνησαν όταν μία 36χρονη από την Σητεία αποφάσισε να προσφύγει στις Αρχές για να γλιτώσει από την πρώην φίλη της, καθώς όπως ισχυρίζεται έχει πέσει θύμα ροζ εκβιασμού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr οι δύο γυναίκες στο παρελθόν υπήρξαν κολλητές φίλες. Ωστόσο, έπαψαν κάποια στιγμή να μιλάνε λόγω προσωπικών διαφορών με αποτέλεσμα η κάθε μία να τραβήξει διαφορετικό δρόμο. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε η 36χρονη που ισχυρίζεται ότι η πρώην φίλη της την «θυμήθηκε» μετά από χρόνια όχι για να δει τι κάνει, αλλά για να της κάνει τη ζωή κόλαση.
Η 39χρονη, η οποία και συνελήφθη, πριν από λίγες ημέρες άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ότι θα της «διέλυε» το σπίτι.
Ωστόσο, η 36χρονη, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες έγινε έξαλλη από τον εκβιασμό της παλιά της φίλης της και της έκλεισε το τηλέφωνο.
Η 39χρονη όμως δεν πτοήθηκε, αλλά αντίθετα, ζήτησε το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στους δικούς της ανθρώπους το μεγάλο μυστικό!
Έτσι λοιπόν, η 36χρονη που επιμένει ότι πρόκειται για συκοφαντίες, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει την πρώην φίλη της.
Οι αστυνομικοί της συνέστησαν να κλείσει ραντεβού με την γυναίκα, όπως και έγινε το βράδυ της Κυριακής. Η συνάντηση μετά από τόσα χρόνια όμως έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη για την 39χρονη, καθώς οι αστυνομικοί την συνέλαβαν πριν προλάβει να «χαρεί» τα χρήματα που της έδωσε η… φίλη της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: