Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βρέθηκε σε δάσος στη Λαμία κομματιασμένη η οδοντίατρος

Ενα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 62χρονης οδοντιάτρου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε διαμελισμένη, καθώς είχε γίνει βορά άγριων ζώων, σε δασική έκταση της Λαμίας. Οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο βασικό από όλα αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, αλλά και συγγενείς αναγνώρισαν κάποια από τα πράγματα που βρέθηκαν στην περιοχή, όπως την περούκα που φορούσε η αγνοούμενη, καθώς είχε χάσει τα μαλλιά της λόγω προβλημάτων υγείας, όσο και τα ρούχα της και το κομποσκοίνι που είχε πάντα μαζί της. Ολα βρέθηκαν διάσπαρτα σε απόσταση 15 μέτρων από τα ανθρώπινα υπολείμματα. Πάντως, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση του DNA, οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκας διατηρούν ελάχιστες αμφιβολίες για την ταυτότητα της νεκρής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: