Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σοκ: Έλληνας δισεκατομμυριούχος θα μεταδώσει ζωντανά την αυτοκτονία άρρωστου άντρα



Το λιγότερο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει η ανακοίνωση που έκανε μέσα από το site του Έλληνας δισεκατομμυριούχος ο οποίος φημίζεται για τον εκκεντρικό τρόπο ζωής του.

Ο λόγος για τον Άλκη Δαυίδ ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την απόφασή του να μεταδώσει από το προσωπικό του site όπου φιλοξενεί κινηματογραφικές παραγωγές του και άλλες καλλιτεχνικές... ανησυχίες του, ζωντανά, την οικειοθελή αυτοκτονία ενός Ρώσου άντρα ο οποίος είναι πολύ άρρωστος.

Πρόκειται για τον Νικολάι Ιβανίσοβιτς ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου και μάλιστα η ασθένειά του είναι προχωρημένο στάδιο. Ο ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος ασθενής θα δεχτεί μία θανατηφόρο ένεση που θα του χορηγηθεί από γιατρό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Άλκης Δαυίδ, ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει, θα μπορεί να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να παρακολουθήσει live την αυτοκτονία μέσω μίας ψηφοφορίας που θα γίνεται ζωντανά στο site λίγο πριν την αυτοκτονία. Όπως τονίζει μάλιστα, ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος, όλη αυτή η ιδέα δεν ήταν δική του αλλά της οικογένειας του Ρώσου ασθενούς. Όπως υπογραμμίζει ο Άλκης Δαυίδ, όλο αυτό το εγχείρημα για τον ίδιο είναι «μια νέα διαδραστική διαδικασία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

«Με προσέγγισε κάποιος από το προσωπικό μου και μου είπε την ιστορία του Νικολάι για να τον βοηθήσω με τα ιατρικά έξοδα» δήλωσε στο δίκτυο AVN ο Άλκης Δαυίδ πρόσφατα και συνέχισε:

«Έτσι και έκανα. Ανταλλάξαμε κάποια email και αυτό ήταν όλο. Όταν όμως η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει, η γυναίκα του η Ουράινα, μου ζήτησε να πληρώσω όλα τα έξοδα για να βάλει οικειοθελώς τέλος στη ζωή του. Και μάλιστα ήταν δική του ιδέα να απαθανατίσουμε την όλη διαδικασία. Έτσι, συμφώνησα». Όσο για τον Ρώσο ασθενή, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ευγνώμων στον Άλκη Δαυίδ και την ομάδα του που τον βοήθησε τόσο. «Ο Θεός να ευλογεί τον Άλκη Δαυίδ για την καλοσύνη και την γενναιοδωρία του» είχε τονίσει ο Ιβανίσοβιτς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: