Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τι να προσέχετε στις τιμές και τις εκπτώσεις των ξενοδοχείων

Την προσοχή των καταναλωτών στις τιμές που προβάλουν ως εκπτώσεις τιμολογίων οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων ενόψει της τουριστικής περιόδου ζητάει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών.
Σε ανακοίνωσή του το ΚΕΠΚΑ σημειώνει ότι από έρευνα, στο διαδίκτυο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο από το 2006, έχει διαπιστώσει ότι σε αρκετές ιστοσελίδες, δεν αναφέρεται η τιμή του καταλύματος και σημειώνει ότι αυτή η πρακτική παραβιάζει το δικαίωμα των καταναλωτών, στην πληροφόρηση. ''Επειδή, παρά τις συστάσεις και τις διαμαρτυρίες μας, η κατάσταση βελτιώνεται μεν, αλλά δε διορθώνεται'' το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους καταναλωτές να μην προτιμούν ξενοδοχεία και καταλύματα, που δεν αναγράφουν τις τιμές τους, στις ιστοσελίδες τους, ενώ τονίζει ότι επειδή φέτος διαφημίζονται πολλές εκπτώσεις, στις τιμές των καταλυμάτων οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. ''Συχνά, οι εκπτωτικές τιμές ισχύουν, χωρίς κάποιες παροχές (π.χ. πρωινό) ή χωρίς δικαίωμα ακύρωσης της κράτησης (όρος καταχρηστικός)'' όπως αναφέρει το ΚΕΠΚΑ.
Τα δικαιώματα των καταναλωτών. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: