Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Έπεσαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!

Λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα (!), η Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας και την εξόντωση Μπέου - Μάκη Ψωμιάδη! Αποβάλλεται από το Europa ο Βόλος.

Δραματικές στιγμές ζουν από το ξημέρωμα της 28ης Ιουλίου οι δύο επαρχιακές ομάδες, καθώς η εξαιρετική πορεία που διέγραψαν στο τελευταίο πρωτάθλημα όχι απλά πήγε στα σκουπίδια, αλλά στιγματίζεται με τον απευθείας υποβιβασμό στη Football League, εξαιτίας της διαρκούς παράνομης δράσης των αφεντικών τους, Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη.
Η Πειθαρχική Επιτροπή συνεδρίαζε όλη νύχτα και περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 5 «έσκασε» το κανόνι για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Οι δύο ομάδες υποβιβάζονται και τιμωρούνται παράλληλα με πρόστιμο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
Παράλληλα, η επιχείρηση «καθαρά χέρια» του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε η Εισαγγελία και συνεχίζει όπως φαίνεται η αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή, εξόντωσε ποδοσφαιρικά και τους Ψωμιάδη και Μπέο, στους οποίους απαγορεύει οποιαδήποτε ενασχοληση με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής, ενώ παράλληλα τους επιβάλλει πρόστιμο 90.000 ευρώ έκαστος.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: