Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αξιωματικός του Λιμενικού εμπλέκεται σε κύκλωμα «νονών»!

Το όνομα αξιωματικού του Λιμενικού, βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, στη δικογραφία μαζί με άλλα 43 άτομα που σχημάτισε η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και αφορά τις δύο συμμορίες που εξαρθρώθηκαν και δρούσαν κυρίως στη Ζάκυνθο αλλά και στην Αττική.
Οι εγκληματικές οργανώσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, πουλούσαν προστασία σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, ενώ το «μενού» της παράνομης δράσης τους, περιείχε εμπόριο ναρκωτικών, όπλων ακόμη και τοκογλυφία!
Η αποκάλυψη για τον επίορκο λιμενικό έγινε όταν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας το ειδικό μηχάνημα - «κοριό» παρακολουθούσαν τις συνομιλίες του αρχηγού της μίας συμμορίας, διαπίστωσαν ότι μιλούσε με έναν αξιωματικό που του «κάρφωνε» όχι μόνο πότε θα γίνουν έλεγχοι από το Λιμενικό, αλλά και από την αστυνομία, προφανώς «ψαρεύοντας» πληροφορίες από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς εκείνοι να υποψιάζονται τι συμβαίνει...
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ενώ αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες για εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν περάσει χειροπέδες μέχρι στιγμής σε 13 άτομα (12 Έλληνες και 1 Αλβανός), από τους οποίους οι περισσότεροι είναι σεσημασμένοι και αποτελούσαν τους «νταήδες» στην Ζάκυνθο, καθώς είχαν επιτεθεί στο παρελθόν όχι μόνον σε κατοίκους, αλλά και σε ενστόλους.
Είναι τόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι κακοποιοί μάλιστα, που σχεδίαζαν επίθεση με βαρύ οπλισμό σε κλούβα την ώρα που θα γινόταν μεταγωγή κρατούμενου – μέλους της συμμορίας (είχε συλληφθεί για τρεις ληστείες, μία σε εφορία και δύο τράπεζες) με σκοπό να τον απελευθερώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: