Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τελικά η κοιλιά είναι γοητεία;

Σε έναν κόσμο που αρκετές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πεινάνε ποτέ και πως η περιφέρεια γοφών τους οφείλει να χωράει στο extra small νούμερο ανορεξικών προτύπων, οι extra large ανδρικές κοιλιές θεωρούνται ιδιαίτερα γοητευτικές.

Έτσι, πολλοί εύσωμοι άντρες καταναλώνουν πιάτα «γίγας» χωρίς ίχνος ενοχής, ενώ ταυτόχρονα αρκετά ρητά, «ακατάλληλα για ανηλίκους», συνδέουν τη μεγάλη ανδρική κοιλιά με καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Όμως τι ισχύει στην πραγματικότητα; Μήπως τα κολακευτικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τα παραφουσκωμένα στομάχια αποτελούν εκφράσεις παρηγοριάς των αμετανόητων υποστηρικτών της dolce vita; Διότι, εξετάζοντας και την αντίθετη οπτική, κανένας άντρας με 6-pack κοιλιακών δεν παραπονέθηκε ποτέ για την έλλειψη έργων υποδομής στο ίδιο του το σώμα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: