Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Λάκης Γαβαλάς: Η πτώση ενός ...λαμπερού ανθρώπου

Η κρίση κτυπάει και το λαμπερό κόσμο της μόδας. Ισχυροί επιχειρηματίες που ήταν το "σήμα κατατεθέν" σ' αυτή την ειδική αγορά η οποία απευθύνεται στα ανώτερα οικονομικά στρώματα αντιμετωπίζουν τεράστια  προβλήματα και προσπαθουν να τα αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο.

Αυτο ακριβώς κάνει τώρα ο Λάκης Γαβαλάς  ένας "λαμπερός" άνθρωπος. από τους πιο επιτυχημένους εισαγωγείς επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα πάνω από 60 λαμπερές μάρκες ζήτησε την   προστασία του άρθρου 99 προκειμένου να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις προς του πιστωτές του.

Τα σύννεφα στην επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Γαβαλά ξεκίνησαν από τα τέλη του 2010 και άρχισαν να πυκνώνουν μετα το Φεβρουάριο.


Μια έφοδος τοου ΣΔΟΕ και ένα πρόστιμο των 5 εκατ. ευρώ για ΦΠΑ που "ξέχασε" να πληρώσει για το δεύτερο εξάμηνο του 2010 ...έγραψαν τη τελευταία πράξη της πτώσης του επιχειρηματία.
Ενα ακόμη "χαστούκι"  ήρθε τον Απρίλιο όταν η ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών εξέδωσε κατασχετήριο στο όνομά του και ως νομικό κια ως φυσικό πρόσωπο ύψους 4, 184  εκατ. ευρώ.

Η κακή διαχείριση των οικονομικών θεμάτων από στελέχη των εταιρειών  του κ. Γαβαλά και η κάμψη των λιανικών πωλήσεων  ήταν δύο από τους λόγους που έφεραν αυτήν την αρνητική εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: