Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στα Χανιά φοιτητές από την Αμερική: Υπερβολικά τα ΜΜΕ

Οι φοιτητές από την Αμερική που επισκέπτονται αυτές τις μέρες τα Χανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Drexel στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, είπαν πως Δυσφημείται στο εξωτερικό η Ελλάδα.

Με δηλώσεις χαρακτηριστικά αναφέρουν πως στα αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κυριαρχεί μια υπερβολή και διόγκωση των γεγονότων που συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην Ελλάδα, «δυσφημώντας μια χώρα η οποία παρόλα αυτά παραμένει όμορφη, με ανθρώπους που επιθυμούν να έρθει αλλαγή στην πατρίδα τους», οι Αμερικανοί φοιτητές.

Οι φοιτητές που χθες επισκέφθηκαν το σπίτι του Ελ. Βενιζέλου στη Χαλέπα, μιλώντας στα "Χ.Ν." επεσήμαναν ότι δεν είναι μόνο η οικονομία της Ελλάδας που δοκιμάζεται και πως αυτό που εισέπραξαν κατά την παραμονή τους εδώ είναι ασφάλεια και φιλοξενία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: