Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Λάτσιος-Κανάκης-Αρναούτογλου: Τα πρώτα μπάνια στη Χαλκιδική!

Η αντροπαρέα της showbiz μπήκε για τα καλά στο ρυθμό του καλοκαιριού! Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και από εκεί έφυγαν κατευθείαν για Χαλκιδική.

Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και από εκεί έφυγαν κατευθείαν για Χαλκιδική, όπου τους περίμενε, σύμφωνα με την RealLife, ο Αντώνης Κανάκης.

Προτίμησαν να μη βγουν, προκειμένου να ξεκουραστούν και την επόμενη μέρα να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας. Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκαν και οι τρεις στο beach bar "Λευκή Άμμος", όπου έμειναν μέχρι τη δύση του ήλιου μαζί με τη συνεργάτιδα του Αντώνη και συμπαρουσιάστρια στο "Ράδιο Αρβύλα", Ευγενία Σαμαρά. Οι ώρες κύλησαν ευχάριστα, με τους τρεις άντρες να παίρνουν μια πρώτη "δόση" διακοπών, αλλά και να συζητούν επί παντός επιστητού.

Δροσερά κοκτέιλ και βουτιές στην ακόμη πιο δροσερή θάλασσα και, φυσικά, ρακέτες για τον Mr Ράδιο Αρβύλα, που προσέχει τη φόρμα του, ήταν στο μενού. Το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά το φαγητό και την ξεκούραση, ο Γ. Λάτσιος συνόδευσε τον Αντ. Κανάκη στο κλαμπ Angels, του οποίου ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: