Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Daily Mail: «Δειλός Έλληνας δολοφόνος»

Με άκρως επικριτικά έως επιθετικά σχόλια η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα στη Ζάκυνθο και την απολογία του 21χρονου δράστη στον ανακριτή.
 
Με τίτλο «Ο δειλός ‘Ελληνας δολοφόνος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν Βρετανό έφηβο, κρύβει το πρόσωπό του» η εφημερίδα όχι μόνο δημοσιοποιεί το όνομα του δράστη, αλλά εμφανίζει και φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να τον παρουσιάσει ως «ψυχασθενή δολοφόνο».

Χαρακτηριστική είναι η λεζάντα σε μια φωτογραφία του 21χρονου οδηγού από τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, όπου ο νεαρός προφανώς σε κάποιο διάλλειμα της εκπαίδευσης φωτογραφίζεται κρατώντας δύο πολεμικά τυφέκια.

«Οπλισμένος και επικίνδυνος. Ο 21χρονος Έλληνας οδηγός ταξί Σ.Μ. , φωτογραφίζεται με στολή παραλλαγής και κρατώντας δύο όπλα, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης» ,αναφέρει στη λεζάντα ο «αντικειμενικός» συντάκτης του κειμένου.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι 0 21χρονος είχε επιδείξει και στο παρελθόν προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε τουρίστες, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ξυλοκοπήσει  – σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail – έναν ιδιοκτήτη καταστήματος στη Ζάκυνθο.

Κάτι το οποίο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική αστυνομία.

Αντίθετα ο δημοσιογράφος της Daily Mail χαρακτηρίζει «γενναίο» τον 19χρονο Ρόμπερτ Σέβατζ, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 21χρονο ταξιτζή.
http://www.prionokordela.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: