Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο Mιχάλης Χατζηγιάννης στη Ρόδο


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  έρχεται το καλοκαίρι αυτό στη Ρόδο παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια απ' το τελευταίο πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ του ("Το καλύτερο ψέμα") αλλά και με όλα τ' αγαπημένα τραγούδια, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.   

Σε μια περίοδο  που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος  Έλληνας καλλιτέχνης -που έχει καταφέρει  να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από τη γενιά του- έρχεται με τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά. Με την  μουσική του, την καλή διάθεση και την αστείρευτη ενέργεια προσφέρει πάντα στο κοινό αισιοδοξία που τόση ανάγκη έχουμε αυτή την περίοδο.  

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φέτος είναι πλέον πιο ώριμος καλλιτεχνικά όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης αλλά και ερμηνευτικά. Ταυτόχρονα είναι πάντα ουσιαστικός στην επικοινωνία με το κοινό κάθε συναυλίας του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: