Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επιστολή της UEFA προς την ΕΠΟ για τα «στημένα»

Την επιστολή που της απέστειλε η UEFA με την οποία της ζητάει να ξεκαθαρίσει άμεσα στην υπόθεση των «στημένων» ποιες ομάδες εμπλέκονται και άρα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΟ
Η επιστολή, που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο -ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε τη χώρα για την υπόθεση του ΟΦΗ και της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια- ξεκαθαρίζει πως οποιοσδήποτε σύλλογος είχε άμεση ή έμμεση εμπλοκή σε «προσυνεννόηση ή επηρεασμό του αποτελέσματος ενός αγώνα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA.
Ειδική μνεία γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου, ο ιδιοκτήτης του οποίο, κ. Αχιλλέας Μπέος είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση, ενώ από τη στιγμή που έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κινδυνεύει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: