Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Wall Street Journal: «Έχει δίκιο ο Σαμαράς!»

Υπέρ των θέσεων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, τάσσεται με άρθρο της η εφημερίδα Wall Street Journal.

«Ο ηγέτης της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Αντώνης Σαμαράς, είπε την τίμια αλήθεια για την εφαρμοζόμενη κυβερνητική στρατηγική της αύξησης φόρων, προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της: ''Είναι μια αποτυχία'', είπε και ''σε τρεις μήνες θα ζητάμε περισσότερα χρήματα''», αναφέρει στο άρθρο της, αναφερόμενη στη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, η εφημερίδα.

«Όλοι, εκτός από τις Βρυξέλλες και το Δ.Ν.Τ., φαίνεται πως ξέρουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο. Παρόλο που είπε ''όχι'' και καταψήφισε την επιπλέον αύξηση των φόρων την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει λάβει παρά μόνο περιφρόνηση από τους αρχιτέκτονες της ελληνικής διάσωσης», σημειώνεται από τον αρθρογράφο της εφημερίδας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: