Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τραγικός ο Παναθηναϊκός - Έχασε με το βαρύ 4-3...


Xωρίς αρχή και τέλος, με άμυνα για... γέλια και για κλάματα, το "¨τριφύλλι" ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ με το... βαρύ 4-3 από την Οντένσε, μένοντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα πάει την Παρασκευή στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας Παναθηναϊκός για... κλάματα γνώρισε μία από τις πιο βαριές εντός έδρας νίκες στην ευρωπαϊκή του ιστορία, αποχαιρέτησε με κατεβασμένο το κεφάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα βρεθεί στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, την Παρασκευή.

Τραγικά τα λάθη στην άμυνα των “πρασίνων”με τους κεντρικούς αμυντικούς τους να κάνουν... δώρα στους Δανούς και μην μπορούν να συνεννοηθούν με τον Τζόρβα που μάλιστα συγκρούστηκε σε μία φάση με τον Μπουμσόνγκ και μάτωσε την μύτη του! Απογοήτευση από τους φίλους της ομάδας, που είδαν τον Παναθηναϊκό να... τρώει μεγάλη σφαλιάρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: