Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο: Η ώρα της απολογίας για τον 43χρονο μανιακό



Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου κατά του 43χρονου που το βράδυ της Τρίτης δολοφόνησε με μαχαίρι την σύζυγο του διοικητή των ΤΑΕ Μεσαράς και τραυμάτισε σοβαρά τον διοικητή και ακόμη μια γυναίκα

Ο 43χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο το πρωί, ενώ οδηγούμενος στον Εισαγγελέα προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς και ζητούσε να δει γιατρό. 

Ο δράστης εμφανίζεται ως άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα και έντονα ψυχολογικά προβλήματα και κατά πληροφορίες είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του διοικητή των ΤΑΕ Μεσαράς Τηλέμαχου Πανταγάκη που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο έχει σταθεροποιηθεί και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για τον χαμό της συζύγου του.

Τέλος, μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στους Κασσάνους Ηρακλείου η 48χρονη Ελένη Πανταγάκη, με τραγικές φιγούρες τις δυο κόρες της και τους γονείς της.

heraklion1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: