Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

7 σημάδια στο πρώτο ραντεβού που δείχνουν αν είναι καλή στο κρεβάτι

Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο

Όχι δεν έχει σημασία το ταϊλανδέζικο. Σημασία έχει ότι ξέρει τι θέλει. Δεν μένει στο «Δεν ξέρω, ότι θες». Και μια γυναίκα όταν ξέρει τι θέλει και το εκφράζει, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι εκδηλωτική στο κρεβάτι. Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι καλοί εραστές παίρνουν όλη την ευθύνη επάνω τους για την απόλαυσή τους, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες. Όποτε μην περιμένεις κανένα ντροπαλό κοριτσάκι, παθητικό, που δεν ξέρει τι θέλει. Αυτή ξέρει και ξέρει και πως θα το αποκτήσει.

Ταϊλανδέζικο στο πιάτο
Το φαγητό έφτασε όποτε δώσε προσοχή στο τρόπο που τρώει. Λέει πολλά. Πως κρατάει το πιρούνι; Ξέρει ν’ απολαμβάνει; Είναι αισθησιακή; Τρώει αργά ή καταβροχθίζει; Τώρα θα μου πεις τι σημασία έχει. Έχει γιατί οι συνήθειες των γυναικών στο τραπέζι μοιάζουν πολύ με τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, αν τρώει αργά, της αρέσει το πολύωρο σεξ. Αν είναι λαίμαργη και ξέρει ν’ απολαμβάνει, πρόκειται για αχόρταγο θηλυκό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: