Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Λαναράς: "Εφαγε" 8 χρόνια φυλακή για απάτη και είναι .. ελεύθερος !

Μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο, ο γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λαναράς, καταδικάστηκε για το αδίκημα της απάτης σε βάρος μέλους της οικογένειάς του, μαζί με τον χρηματιστή Γιώργο Περβανά.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών του επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του, ενώ η ποινή του χρηματιστή, κάθειρξη 6 ετών.
Οι δυο καταδικασθέντες όμως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς τους δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους.

Ο επιχειρηματίας και ο χρηματιστής σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εξαπάτησαν μέλος της οικογένειας Λαναρά, από το οποίο φέρονται να πήραν μεγάλα χρηματικά ποσά υποσχόμενοι επενδύσεις με μεγάλες αποδόσεις.

Πρίγκιπας, κάποτε, της όχθης του Χρηματιστηρίου τυλίχθηκε σε μια ευρεία ανυποληψία που σηματοδοτεί σχηματικά την άνοδο και την πτώση μιας γενιάς επιχειρηματιών που ασέλγησαν (με την ανοχή της πολιτείας) στην Κεφαλαιαγορά και στην οικονομία.

Ο Θωμάς Λαναράς, γόνος αστικής οικογένειας, εμφανίσιμος και συμπαθής, αποτελεί σήμερα το αντικείμενο μίσους για τους εργαζόμενους του ομίλου που δημιούργησε στην αμμουδιά των χρηματιστηριακών υπεραξιών και κατέρρευσε μαζί με τα «Κλωνάρια» και τα «Λαναρόχαρτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: