Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ελληνικής καταγωγής η νέα κιθαρίστας του Alice Cooper!

Η Ελληνο- Αυστραλή Orianthi Panagaris θα αντικαταστήσει τον Damon Johnson στη θέση του κιθαρίστα της μπάντας του Alice Cooper.


Ο Johnson αποχώρησε για τους Thin Lizzy αφήνοντας ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω του facebook: "Σ' αγαπώ Alice Cooper. Και Chuck, Tommy, Steve και Glen. Και Keri, Jimmy, Eric, Ryan και Tommy C. Με όλη μου την καρδιά."

Παράλληλα η Orianthi επιβεβαίωσε την ένταξη της στο σχήμα με την ανακοίνωση της ηχογράφησης του νέου της άλμπουμ.

Η 27χρονη μουσικός έχει μια καριέρα που αρκετοί θα ζήλευαν, καθώς ήταν κιθαρίστας του Michael Jackson ενώ από τα 15 της χρόνια ο Steve Vai μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της, με αποτέλεσμα, σε ηλικία μόλις 18 ετών να γίνει "αγαπημένο παιδί" του θρυλικού Carlos Santana.


Μάλιστα δεν έιναι η πρώτη φορά που Έλληνας ομογενής γίνεται συνεργάτης ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη, καθώς πριν λίγους μήνες ο Eλληνο-Καναδός Philip Xenidis αναπλήρωσε το κενό του Richie Sambora στους Bon Jovi, για όσο καιρό αυτός βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης. Καλή επιτυχία!
www.hit-channel.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: