Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Οι πρώτες κοινές διακοπές Κυριακού-Μπουλέ

Κι επειδή συνήθως διαβάζετε ειδήσεις, αλλά ποτέ δε βλέπετε φωτογραφίες, το panoramalife.gr εξασφάλισε ένα νέο σχετικά ειδύλλιο της showbiz, για το οποίο όλοι έχετε ακούσει. Είναι αυτό που λέμε ότι όλοι το ξέρουμε, αλλά όλοι κάνουμε πως δε γνωρίζουμε...

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα σας αποκαλύψουμε με ποιον πέρασε τις διακοπές της η Νάντια Μπουλέ, η οποία είχε αναρτήσει στο twitter της μια εκλπηκτική φωτογραφία σε καταγάλανα νερά. http://panoramalife.gr/5-frontpage-articles/7758-mpoule-diakopes.html.

Στο σχόλιό της στο twitter δεν ανέφερε με ποιους περνάει καλά...

Το panoramalife.gr σας αποκαλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις πρώτες φωτογραφίες των Νάντια Μπουλέ - Θοδωρή Κυριακού. Το ζευγάρι απόλαυσε με τη θαλαμηγό της οικογένειας Κυριακού τις πρώτες του κοινές διακοπές στις Κυκλάδες. Το panoramalife.gr απαθανάτισε τους δυο τους να κάνουν extreme sport στην Πάρο.

Οι βουτιές τους από το σκάφος στα απίθανα νερά ήταν καθημερινές κι επειδή προφανώς η Νάντια πρώτη φορά έκανε διακοπές μέσα σε ένα τόσο μεγάλο σκάφος, ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος.

Όσοι είδαν στην Πάρο το ζευγάρι, έλεγαν ότι Θοδωρής και Νάντια ταιριάζουν πολύ και ότι η Νάντια έχει φέρει στο πρόσωπο του νέου της αγαπημένου όλη την παιδικότητα, που σίγουρα με τα χρόνια και τις ευθύνες είχε χάσει. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς πρώτη φορά βλέπουμε τον Κυριακού τόσο ανάλαφρο και χαμογελαστό.

Όχι τίποτε άλλο... Γιατί κάποια περιοδικά - ας τα λέμε lifestyle - θέτουν ερωτήματα, που ακόμη αιωρούνται για το αν η Νάντια είναι με τον τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη...

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: