Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο Λε-Πα Πρόεδρος της ομάδας των Μεγάρων!

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του Βύζαντα Μεγάρων καθώς συμφώνησε σε όλα με τον απερχόμενο μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Τραγκουμανίδη!


Ο τραγουδιστής μετά την θητεία του στον Πανιώνιο επιστρέφει στο χώρο του ποδοσφαίρου έχοντας δίπλα του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Γεωργουδάκη.

Ο Λευτέρης ήταν πάντα φίλος του ποδοσφαίρου και εκτός από την ενεργή ανάμιξή του στον Πανιώνιο έχει βοηθήσει, κατα καιρούς, πολλές ποντιακές και όχι μόνο, ομάδες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
«Ύστερα από συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας Δημήτρη Τραγκουμανίδη με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Γεωργουδάκη, επήλθε συμφωνία ώστε οι δύο τελευταίοι να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ. Η επιλογή των κ. Πανταζή και Γεωργουδάκη από τον Τραγκουμανίδη είναι η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: