Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αστυνομικοί καταδίωκαν ... υπαστυνόμο στο Άργος !


Σε διαθεσιμότητα ο υπαστυνόμος 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης επενέβη και παρεμπόδισε το έργο συναδέλφων του, κατά τη διάρκεια προσαγωγής δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ιδιώτης ημεδαπός, που οδηγούσε το όχημά του σε κατάσταση μέθης στην περιοχή Πόρτο Χέλι, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου μαζί με το συνοδηγό του, μετά από καταδίωξη, αφού προηγουμένως αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, ενώ κατηγορείται ότι αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός επιβίβασε τους δύο προσαγόμενους στο αυτοκίνητό του και αποχώρησαν. Όταν επέστρεψε μαζί με τους δύο στο Αστυνομικό Τμήμα, ύστερα από μιάμιση ώρα περίπου, εξύβρισε τους αστυνομικούς που είχαν προσαγάγει τα δύο άτομα.
Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να του υποβληθεί όλο το προανακριτικό υλικό, προκειμένου να ενημερωθεί και να αξιολογήσει τη συμπεριφορά του αξιωματικού, από ποινικής πλευράς.
Σε βάρος του οδηγού, πέραν του διοικητικού προστίμου για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης, σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και εξύβριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: