Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Βαριά καμπάνα περιμένει τον Παναθηναϊκό

Τα χθεσινά γεγονότα στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι (2-1) πιθανότατα θα επιφέρουν τιμωρία στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και με ακόμα μία επειδή είναι υπότροποι.

Παράλληλα, κινδυνεύουν και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Πάντως η απόφαση της ΟΥΕΦΑ αναμένεται το προσεχές διάστημα όταν και θα έχει στα χέρια της ολοκληρωμένο το φάκελο για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Μακάμπι.

Νέες επαφές για Ανάκογλου

Νέα σειρά επαφών με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου θα ξεκινήσει από σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προσφέρουν 150.000 ευρώ και έναν παίκτη στα «λιοντάρια» αφού ο 20χρονος χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει και θεωρείται επένδυση για το μέλλον. Ωστόσο, αν ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνεχίσει να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, δεν πρόκειται να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, με τον Τζόρβα να αναμένεται να κλείσει εντός της ημέρας στην Παλέρμο (μετέβη ήδη στην Ιταλία), στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Αυτή που παίζει πιο… δυνατά είναι του Μπέτο της Πόρτο, για τον οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για έρθει δανεικός. Οι «πράσινοι» θα πάρουν, όπως όλα δείχνουν, 900.000 ευρώ περίπου από τον Τζόρβα και με τα χρήματα αυτά θα γίνουν κάποιες κινήσεις, αν και προτεραιότητα έχει μέχρι στιγμής η μεσαία γραμμή.

ΠΗΓΗ:
www.pamesports.gr[1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: