Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εξαφανίστηκε η αδερφή του ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού, Τσαπρούνη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Τσαπρούνης και η οικογένειά του, καθώς εδώ και τέσσερις ημέρες έχει εξαφανιστεί η μικρή αδερφή του νεαρού άσου του Ηλυσιακού.

Από τις 24 Αυγούστου η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η ομάδα του Ηλυσιακού εκφράζει τη συμπαράστασή της στον παίκτη και την οικογένειά του.

Μάλιστα, ζητάει από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το θέμα να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"H οικογένεια του Ηλυσιακού είναι συγκλονισμένη από την περιπέτεια του Κώστα Τσαπρούνη. Η αδερφή του αθλητή, Δέσποινα, είναι εξαφανισμένη από τις 24 Αυγούστου και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακόμη δεν έχει εντοπιστεί. Όλα τα μέλη του Ηλυσιακού, εκλιπαρούν όποιον γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει δει την μικρή Δέσποινα να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε με το χαμόγελο του παιδιού…

Οι ευχές όλων μας για το αίσιο και συντομότερο δυνατό τέλος αυτής της περιπέτειας είναι δεδομένες, όπως και η συμπαράσταση στον Κώστα και την οικογένεια του!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: