Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σάντος: «Για τη νίκη στο Ισραήλ»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα που ακολουθεί για την Εθνική Ελλάδος με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε και τους 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και αυτό κόντρα στη Λετονία τέσσερις ημέρες αργότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Για το λόγο που δεν πήρε τον Κονέ:
«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μία πιο ισορροπημένη ενδεκάδα και στους τρεις τομείς, χωρίς να έχουμε κάποιο ξεκάθαρο κενό. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά. Μας έλειπε η κινητικότητα του Σαλπιγγίδη. Ο Αθανασιάδης από την πλευρά του είναι σε πολύ καλό επίπεδο ψυχολογικά έχοντας αγωνιστεί και στα 4 ματς του ΠΑΟΚ και έχει σκοράρει κιόλας.».

ΟΛΗ  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: