Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αγγλία - υποκλοπές: Ο Μέρντοχ θυσιάζει τον γιό του !

James MurdochImage by Esthr via Flickr
Λονδίνο 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου Μέρντοκ αναζητά τρόπους λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση αποχώρησης του γιου του αυστραλού μεγιστάνα Τζέιμς

 «Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όλοι σκέφτονται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς απίθανο» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της News Corp.
 
Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι δεν ισχύει «απολύτως κανένα» ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζέιμς, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζονται με μεγάλη δόση σκεπτικισμού.

Ο Τζέιμς Μέρντοκ, όπως και η αυτοκρατορία που δημιούργησε ο πατέρα τους Ρούπερτ, έχει πληγεί σχεδόν ανεπανόρθωτα από το σκάνδαλο των υποκλοπών στην εφημερίδα News of the World.

«Το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί για ένα διάστημα έως ότου το σκάνδαλο ξεχαστεί» δήλωσε άλλο στέλεχος του ομίλου.

Πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου ο Τζέιμς εθεωρείτο ως ο επικρατέστερος διάδοχος του πατέρα του στην ηγεσία της News Corporation και ήταν επικεφαλής  της ομάδας που οργάνωνε την εξαγορά του τηλεοπτικού δικτύου British Sky Broadcasting, μια συμφωνία που ναυάγησε εξ αιτίας του σκανδάλου. Όμως όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ανατρέπονται σε καθημερινή βάση.
http://www.tovima.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: