Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ

Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η γνωστή λαïκή τραγουδίστρια, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε την Πέμπτη το πρωί, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κάλεσε η οικιακή της βοηθός, η οποία διαμένει μόνιμα μαζί της.

Το ιατρικό της ιστορικό, που δεν είναι βεβαρημένο, βοήθησε την αγαπημένη τραγουδίστρια να ξεπεράσει αυτό το ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως χαρακτηρίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς της, ενώ δεν χρειάστηκε καν η νοσηλεία της σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού έχει ανακτήσει μερικώς τις αισθήσεις της, ενώ δίπλα της είναι ο γιος της, Φίλιππος, και λιγοστοί άνθρωποι από τον στενό της κύκλο καθώς μετά από δική της επιθυμία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν ειδοποιήθηκαν όλοι οι συγγενείς της.

Η Καίτη Γκρέυ, αν και φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: