Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Οι ξένοι τουρίστες σώζουν τη σεζόν

Εν τη απουσία Ελλήνων τουριστών εκτυλίσσεται η φετινή καλοκαιρινή περίοδος, ενώ οι ξένοι επιστρέφουν στη χώρα μας για να περάσουν τις διακοπές τους.

Τουρισμός δύο ταχυτήτων και μειωμένος προϋπολογισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής σεζόν, με τους Έλληνες, από τη μία πλευρά, να είναι συντηρητικοί στις προκρατήσεις τους και τους ξένους, από την άλλη, να ξαναγυρίζουν σιγά σιγά στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι αφίξεις για το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου στα δεκατρία κυριότερα αεροδρόμια της χώρας είναι αυξημένες κατά 9,95% συγκριτικά με πέρυσι. Ιδιαίτερη άνοδο παρουσιάζουν τα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κω και του Ηρακλείου με διψήφια αύξηση, τη στιγμή που μόνο το «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρουσιάζει πτώση στις αφίξεις του σε ποσοστό 2,74%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: