Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο εξευτελισμός που μπορείς να υποστείς στην ΕΡΤ είναι απίστευτος

Ύστερα από τουλάχιστον 8μηνη ταλαιπωρία, τελικά το ΔΣ της ΕΡΤ εδέησε να εγκρίνει 12 επεισόδια του ΡΙΜΕΙΚ, της εκπομπής που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ρένα Θεολογίδου, τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια στην κρατική τηλεόραση. Και αν η πιο συγκροτημένη πολιτικά εκπομπή της ΕΡΤ, από όπου πέρασαν οι πάντες, έκανε 8 μήνες να εγκριθεί φανταστείτε τι γίνεται με τις υπόλοιπες….

Ο εξευτελισμός που μπορείς να υποστείς στην ΕΡΤ είναι απίστευτος. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν στην κυριολεξία που πάνε τα τέσσερα ή, άλλοι που γνωρίζουν αλλά -για διάφορους λόγους -κάνουν τις «πάπιες», έχουν φέρει σε απόγνωση παραγωγούς, σκηνοθέτες, δημοσιογράφους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην κρατική τηλεόραση.

Αλλά όταν στην κρατική τηλεόραση υποστηρίζουν ότι το must πρόγραμμα είναι το escape του 1,3% θεαματικότητα με κάτι νεαρά παιδιά που ούτε ελληνικά δεν ξέρουν να μιλάνε, τι περιμένεις;

Της Ντέπυς Γκολεμά από το real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: