Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο Ισπανός σούπερ σταρ Ταμούδο στην ΑΕΚ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL" η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό σούπερ σταρ, Ραούλ Ταμούδο!

Έτσι επανήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Ταμούδο καθώς πλέον οι οικονομικές του απαιτήσεις εχουν πέσει κάτω απο τις 500.000 ευρώ που ζητούσε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Χιμένεθ γνωρίζει πως ο Ταμούδο μπορεί να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ.
Αν και διανύει το 34 χρόνο του παραμένει μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση και ιδιαίτερα μπορεί να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα την ΑΕΚ.

Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί και οι Άραβες αλλά ο ίδιος θέλει να παραμείνει σε μία ομάδα της Ευρώπης με υψηλούς στόχους.Ο Χιμένεθ επίσης γνωρίζει προσωπικά τον παίκτη και ίσως αυτό να αποτελέσει κίνητρο για την μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Ισπανός επιθετικός «έχτισε» το όνομα του στην Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ, η οποία ήταν και η αφετηρία της καριέρας του, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και παρά τα 7 γκολ σε 31 ματς οι Βάσκοι δεν κράτησαν στο ρόστερ τους καθώς δεν βοήθησε όσο περίμεναν την ομάδα.Επίσης έχει κλιθεί και στην Εθνική Ισπανίας.

aekfans21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: