Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν σε πάρκινγκ με... τηλεκοντρόλ!

Mini Auto - Mini Vita / Mini Car - Mini LifeImage by OlsenWeb via Flickr
Εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, εγκληματική οργάνωση που έκανε κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα με τηλεκοντρόλ !

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, για τις οποίες συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, ηλικίας 39, 28 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Εγκληματική οργάνωση» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
 
Αναλυτικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, μεσημεριανές ώρες της 19-08-2011, εντός αυτοκινήτου, σε χώρο στάθμευσης εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 2 ρολόγια χειρός και 1 οθόνη συστήματος πλοήγησης την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
 
Επίσης στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 τηλεχειριστήριο, το οποίο μπλοκάρει την ασφάλιση και απασφάλιση θυρών οχημάτων. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, την 18 και 19-08-2011, μετέβησαν σε χώρους στάθμευσης εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Πυλαίας, όπου εντόπιζαν οδηγούς οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή στάθμευαν τα οχήματά τους και με τη χρήση του ηλεκτρονικού τηλεχειριστηρίου, απέτρεπαν την ασφάλιση των θυρών του οχήματος. 

Με την απομάκρυνση των επιβαινόντων από τα οχήματά τους, οι ανωτέρω, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα. 

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, διέπραξαν στο παραπάνω χρονικό διάστημα, 3 κλοπές από αυτοκίνητα, απ’ όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικά είδη, χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των επιβαινόντων στα οχήματα.
 
Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής τους δράσης. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: