Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στη Δ΄Εθνική Καβάλα και Βόλος - Χωρίς πιστοποιητικό η ΑΕΚ

Ακόμη μια ανατροπή σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα υποβιβάζονται οριστικά στη Δ' Εθνική (!) καθώς δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για ομιχλώδες ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, οι δύο ομάδες διοικούνται στην ουσιά από τους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη, που είναι υπόδικοι για θέματα στημένων αγώνων.

Ωστόσο οι δύο ομάδες θα καταθέσουν είτηση ασφαλισιτκών μέτρων για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα η βόμβα" ήρθε από την πλευρά της ΑΕΚ της οποίας το πιστοποιητικό συμμετοχής δεν εγκρίθηκε λόγω ημιτελούς φορολογικής ενημερότητας. Η διοίκηση της Ένωσης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις 25 Αυγούστου.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας όσον αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα σύμφωνα με την ΠΑΕ!

Μπορεί το πιστοποιητικό η ΑΕΚ να μην κατάφερε να το πάρει την Τρίτη αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς θα το πάρει την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για την απόφαση της ΕΕΑ αλλά τονίζουν πως το θέμα είναι τυπικό και θα λήξει την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: