Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Λουίζα Τζορντανέλι: Γιατί χώρισα με τον Λέτο

Τίτλοι τέλους για τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο και την τραγουδίστρια Λουίζα Τζορντανέλι. Το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ αποφάσισε μετά από δύο χρόνια σχέσης να χαράξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η sexy τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά στην «Espresso» και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση. «Είναι αλήθεια ότι χωρίσαμε. Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν ταιριάζαμε. Ομως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι o Λέτο είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί». 



Οσον αφορά τις φήμες που τους ήθελαν πριν από λίγο καιρό να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια ξεκαθαρίζει: «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα συζήτησης για γάμο με τον Λέτο και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό». Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας που τελείωσε το φετινό καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα, η πανέμορφη τραγουδίστρια το έχει ρίξει στη δουλειά και μετά από ένα μήνα διακοπών ετοιμάζεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις της με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, την Μαρία Ιακώβου και τον Λούκα Γιώρκα στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα η πανέμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες για να εμφανιστεί τον χειμώνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Λουίζα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κόρη του παλιού, αγαπημένου τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλι, ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική. Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσικά ακούσματα, δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της. Σπούδασε πιάνο, κιθάρα, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα φωνητικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: