Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Νατάσα και Χριστίνα άναψαν φωτιές στη Μύκονο

Σέξι και όποιος αντέξει! 

Η Νατάσα Καλογρίδη αναστατώνει το Νησί των Ανέμων με την κορμάδα της.

Η ηθοποιός αυτές τις μέρες χαλαρώνει στη Μύκονο και, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε τη Νατάσα να κάνει ηλιοθεραπεία σε μια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού.

Στην παρέα της ήταν η πολύ καλή της φίλη, η ηθοποιός Χριστίνα Παπά και ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Η ηθοποιός φορούσε ένα λευκό μπικίνι, ήταν μαυρισμένη και αδιαφορούσε για τα βλέμματα των υπόλοιπων λουομένων που ήταν στραμμένα πάνω της - ιδίως των ανδρών. Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη και από τις γυναίκες της παραλίας, που σχολίαζαν πόσο γυμνασμένη είναι.
Οι μετοχές της ανέβηκαν ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό talent show «Dancing with the stars», αφού μπορεί να μην κέρδισε, όμως με το στιλ της και την έντονη προσωπικότητά της ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο.

Με τη Χριστίνα Παπά γνωρίζονται αρκετά χρόνια και παραμένουν δύο πολύ καλές φίλες. Η Χριστίνα, μάλιστα, έχει σπίτι στο Νησί των Ανέμων και κάθε χρόνο πηγαίνει εκεί για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espresso 

Δεν υπάρχουν σχόλια: