Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Η πισίνα φάντασμα” και η αλήθεια


Με μοναδικό σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας σε σχετικό πρωτοσέλιδο και ολοσέλιδο άρθρο της ημερήσιας εφημερίδας  «Δημοκρατία» στις 20 Αυγούστου στην έκδοση Σαββατοκύριακο, ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων δέσμευσε τη μια από τις πισίνες στις δημοτικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα για να απολαμβάνουν εκεί η οικογένειά του και εκείνος ανενόχλητοι τα μπάνια τους και όπου για του λόγου το αληθές ο πρωτοσέλιδος αυτός τίτλος συνοδεύεται από μια πανοραμική φωτογραφία της «δεσμευμένης» πισίνας με τον Δήμαρχο στο δεξιό άκρο της ενώ το αριστερό πάνω άκρο της φωτογραφίας πλαισιώνεται στα μαύρα η ακράδαντη μα και φοβική για τους κρατούντες λέξη «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», σας αναφέρω τα παρακάτω ως αυτόπτης καθημερινός μάρτυρας:

Είμαι και εργάζομαι ως ναυαγοσώστης από την αρχή της φετινής περιόδου στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης. Εξ αρχής, μέχρι και σήμερα λειτουργούν δύο πισίνες. Την φορά που έχει έρθει ο Δήμαρχος και η οικογένειά του χρησιμοποίησαν αυτές τις πισίνες χωρίς να αλλάξει στο παραμικρό το πρόγραμμα κολύμβησης των παιδιών της κατασκήνωσης, τόσο της πρωινής όσο και της απογευματινής ζώνης. Ουδέποτε υπήρξε δέσμευση πισίνας ούτε για τον Δήμαρχο ούτε για στελέχη της δημοτικής αρχής.

Και βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γονέας και ποιο προσωπικό των παιδικών κατασκηνώσεων είναι έξαλλο με τον Δήμαρχο (πάλι κατά την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της εφημερίδας), αφού την συγκεκριμένη αφήγηση, ούτε τα πιο ευφάνταστα παιδιά δεν θα την χρησιμοποιούσαν εν είδει παραμυθιού για να μπορέσουν να αποκοιμίσουν τα πιο σκανταλιάρικα τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Αν πάλι, βρίσκομαι σε στρέβλωση ή σε λανθάνουσα πραγματικότητα, ονοματεπώνυμο έχω οπότε λαμβάνω εξ ολοκλήρου το κρίμα του ψέματος.

Αναγνώστης - Ναυαγοσώστης των παιδικών κατασκηνώσεων Αγίου Ανδρέα του Δήμου Αθηναίων. (με τρίμηνη σύμβαση μέσω Α.Σ.Ε.Π. και μη δημότης Αθηναίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: